GENĒ PARTi ve CEM UZAN - Yorumlar
   
 
  Yorumlar



Genç Parti ve Cem Uzan sitesine dilediğiniz gibi özgürce yorum yazabilirsiniz. Sorumluluk size aittir. Gizlilik Bildirimi okuyunuz !



İsminiz:
Mesajın:

<- Geri  1 ...  28  29  30 31  32  33  34 ... 136Devam -> 
İsim:Görkem Tunçer
Zaman:18.12.2018, 22:50 (UTC)
Mesaj:Nereden rastladım bu siteye bilmiyorum ancak gece vakti yakındaki okula gidip oy veresim geldi. Etkileyici konuşan, karizmatik bir adamdı. Fena harcadılar vesselam.

İsim:Yusuf Duydum
Zaman:17.12.2018, 19:23 (UTC)
Mesaj:İlklerin adamı bu işte görün bakın ne kacırdıgınız bu beyni

İsim:Recep Yaşar
Zaman:16.12.2018, 23:31 (UTC)
Mesaj:Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste

İsim:İlhan Güler
Zaman:15.12.2018, 18:20 (UTC)
Mesaj:Merhaba yazmış olduğum Aklımda Kalan isimli sinama filmi için gerekli Ekip ekipmanı kurdum. Fakat finansal olarak elimden tutacak bir güce ihtiyacım var. Bu film benim için yaşayabilmem için tek umudum. Bana yardım edebileceğini düşündüğüm tek kişi sizsiniz.

İsim:Everest
Zaman:15.12.2018, 09:20 (UTC)
Mesaj:ya ben bu adamı takdir ediyorum. adam ülkemize yatırım yaptı. başka ne yaptıki amerikayı dolandırmış bizene canı çıksın amerikanın. akp bu adamı yok ettiği için halen iktidar diye düşünüyorum. bence akp bu konuda amerikanın uşaklığını yaptı. yoksa ülkemizde mağdur falan yok. televizyona çekip koydukları bence uydurmaca milletin gözünü boyama. adam herkese yüksek faiz verecem diyodu o kadar. faize

İsim:Emre Koca
Zaman:13.12.2018, 20:55 (UTC)
Mesaj:Bi sonraki seçimlerde Cem Uzan'ı Galatasaray Başkanı olarak görmek istiyor ve bu kulvarda daime destekliyoruz. Cem Uzan'ım Cimbom'un maddi sıkıntılarını bitireceğine tüm kalbimizle inanıyor ve dev transferleri Cimboma kazandırıp Şampiyonlar Ligi kupasını almamızı sağlayacağını adımız gibi biliyoruz. Uzan ailesine yapılan sindirme yıldırma korkutma politikasının tutmayacağını da çok iyi biliyoruz. Ben şahsım adına gerek bir Galatasaraylı gerekse milliyetçi bir Türk evladı olarak Cem Uzan ı her kulvarda destekliyorum. Allah yardımcın olsun

İsim:Orhan Ortaoruç
Zaman:13.12.2018, 14:03 (UTC)
Mesaj:Sayin Cem Uzan bey ben kastamonu dan 1988 dogumlu evli bir kiz cocuk babasi orhan ortaoruc vodafone bülsan ticaret te 8 yildir calisiyorum patronumu tanirsiniz sizin eski millet vekili adayiniz Hayati Bülbül sizin mitinginize bile gelmistim tabiki kucuk bir cocuktum o zamanlar ben maddi biraz sıkıntım var çok kisiye yazdim arda turan a bimer araciligiyla devlet büyüklerimize defalarca ama kimseden bi yardim alamadım benim 0549 515 1905 ve 0549 434 1905 li adıma kayitli faturasiz hatlarim var bunlari satmak istiyorum 8000 lira gibi bi acigim var bana yardimci olabilirmisiniz 0549 515 1905 bi ara arda turan in adına kayitliymis ben sizden yardim talep ediyorum bu numaralari satma konusunda tesekkur eder rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim .

İsim:Hakan
Zaman:12.12.2018, 19:10 (UTC)
Mesaj:Bu ülkede cem uzana büyük haksızlık yapıldı. Şimdi herkes rahat rahat çalıyor, hırsızlar elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Cemin suçu neydi peki. Yazık degil mi ona...

İsim:Fadime
Zaman:11.12.2018, 13:24 (UTC)
Mesaj:cem uzan i dört gözle bekliyoruz oyumuz cem uzan a

İsim:Misafir
Zaman:10.12.2018, 18:11 (UTC)
Mesaj:adamın mal varlığıne el koyup fetö denen haine verdiniz çünkü o zaman sizin yanınızdaydı orduyu ve yargıyı ele geçirsin diye desteklediniz

Güncel Bildirimler Maile Gelsin
 
Cem Uzan ve Genç Parti Gazete Abonelik
CEM UZAN ve GENÇ PARTİ GAZETE
Online ve Güncel Haber Mailine Gelsin
E-posta :
    Onaylıyorum
Gazete Sayfasını Ziyaret Et

Mobil Sürüm için Tıkla
Mobil Sürüme Geç

CENKUZAN.TR.GG

Dağ başını duman almış,
Gümüş dere durmaz akar.
Güneş ufuktan şimdi doğar.
Yürüyelim arkadaşlar.

Sesimizi yer, gök, su dinlesin;
Sert adımlarla her yer inlesin
Bu gök, deniz nerede var,
Nerede bu dağlar, taşlar.

Bu ağaçlar, güzel kuşlar.
Yürüyelim arkadaşlar.
Sesimizi yer, gök, su dinlesin;
Sert adımlarla her yer inlesin.

Her geceyi güneş boğar
Ülkemizin günü doğar,
Yol uzun olsa da ne var,
Yürüyelim arkadaşlar.

Sesimizi yer, gök, su dinlesin;
Sert adımlarla her yer inlesin.

cenkuzan.tr.gg









Genç Parti ve Cem Uzan Forum

ROZ BiLiŞiM ve YAZILIM ⓇⓄⓏ

CEM UZAN sitesi yenilendi ve içerik güncellendi !
Cem Uzan tr gg Sitesi Güncellendi
cenkuzan.tr.gg

Reklam
 
ROZ Bilişim ve Yazılım ⓇⓄⓏ
 
Roz Tasarım Kampanya GENÇ PARTi ve CEM UZAN
R O Z T A S A R I M
 

=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=
Sitemap Bize Yazın