GENĒ PARTi ve CEM UZAN - Yorumlar
   
 
  Yorumlar



Genç Parti ve Cem Uzan sitesine dilediğiniz gibi özgürce yorum yazabilirsiniz. Sorumluluk size aittir. Gizlilik Bildirimi okuyunuz !



İsminiz:
Mesajın:

<- Geri  1 ...  118  119  120 121  122  123  124 ... 136Devam -> 
İsim:halil
Zaman:16.09.2008, 19:49 (UTC)
Mesaj:polat_38fr@hotmail.comTayyip senden korkuyo Sn.Cem UZAN ondan oluyo bunlar demek sen ne büyük adamsınki sana bunlar yapılıyo zamanında bu yobazlar ATATÜRK ile de uraşmışlar ama asla amaçlarına ulaşamamışlar çık meydanlara haykır Cem UZAN şimdi tam zamanı bak ülke elden gidiyo sana bu ülkenin ihtiyacı var Cem UZAN tıpkı bir zamanlar ATATÜRK'e ihtiyacı olduğu gibi hezaman yanındayız saygılarımla.slm cem uzan slm cem uzan amca ne yapıyorsun iyimısin ben yarın cevap yazacalım sen merak etme sen ben sene konuşmak istıyorum cem uzan amca msn de konuşmak ben senden taraftayım intıkam mı alacalız cem uzan cevap beklıyorum yaz



İsim:halil ela
Zaman:16.09.2008, 06:16 (UTC)
Mesaj:msn kaderutansin_s026@hotmail.comTayyip senden korkuyo Sn.Cem UZAN ondan oluyo bunlar demek sen ne büyük adamsınki sana bunlar yapılıyo zamanında bu yobazlar ATATÜRK ile de uraşmışlar ama asla amaçlarına ulaşamamışlar çık meydanlara haykır Cem UZAN şimdi tam zamanı bak ülke elden gidiyo sana bu ülkenin ihtiyacı var Cem UZAN tıpkı bir zamanlar ATATÜRK'e ihtiyacı olduğu gibi hezaman yanındayız saygılarımla.slm cem uzan

İsim:halil
Zaman:15.09.2008, 20:49 (UTC)
Mesaj:msn kaderutansin_s026@hotmail.com slm cem uzan amca ne yapıyorsun iyimısin ben yarın cevap yazacalım sen merak etme sen ben sene konuşmak istıyorum cem uzan amca msn de konuşmak ben senden taraftayım

İsim:poyraz
Zaman:15.09.2008, 11:47 (UTC)
Mesaj:biz sonuna kadar genç partinin ve cem uzanın yanında olduk o ne yaptı seçimlere 3gün kala başbakan hakkında önemli bi bilgi açıklayıcağını söyleyip ortalardan kayboldu partililer çalışırken o hangi pazarlıklarla bizi sattı bi açıklayıversin

İsim:emine
Zaman:15.09.2008, 09:11 (UTC)
Mesaj:cem uzanla ve genç partiyle sonuna kadar mücadeleye varız ve mücadelede ediyoz. tek hedfimiz kazanmak. yapılan haksızlıklara bir son vermek.Allah yardımcımız olsun .

İsim:sevil
Zaman:15.09.2008, 07:04 (UTC)
Mesaj:türkiyede yutların,dersanelerin ve doktorların özel muhayeane dedikleri saçma büroların kapatılmasını istiyoeğitim sisteminin kesinlikle düzeltilmesi lazım.sen bir devrim başaracaksın.yapmalısın.velileride kurtar oraya verilen paralar dini eğitim yapanların ellerinde.ülkemizi kurtaralım.yardım et.sende sarışınsın ve mavi gözlüsün.ve göçmensin.bunlarıda kullanmalısın.atatürkün ilkelerini mitinglerine taşı.bizim atatürkün büstlerine ihtiyacımız yok.onun bize bıraktığı en büyük mirası ilkeleri onlara sahip çıkalım.istikbal göklede biz yerin altındakilere bile sahip çıkamıyoruz.sinirli konuşma sakın.kendine hakim ol.lütfen.star tv geri almanı çok istiyorum.ama asla karala kampanyası falan yapma.rakiplerinin ekmeğine yağ sürme.

İsim:Dj MeCHul
Zaman:14.09.2008, 23:51 (UTC)
Mesaj:genç parti ... başka söze ne hacet cenk ben şevket tanıdın umarım bakırköyden ulaş bana gizliyaraliadam@hotmail.de

İsim:BAKİ GÖRÜNMEZ. /Adana.
Zaman:12.09.2008, 16:43 (UTC)
Mesaj:Son anketlerde 0/0 4 görünüyoruz yaklaşık yani. Velhasıl bir iyileşme var. Bir büyüme var yani . GÜZEELLL.

İsim:ibrahim
Zaman:10.09.2008, 07:05 (UTC)
Mesaj:sayın uzan ben AYDIN/çine ilçesinde parti yönetiminizi hiç begenmiyorum ama size burda elimden geldigince destek oldum ve olucam seçimlerde bir tek buroşürünüz dahi asılmadı hiç bi şekilde çalışma yapılmadı bunu araştırın size güveniyoruz ve güvenicez allahın izniyle sizin için çalışıcam

İsim:gökhan kababıyık
Zaman:08.09.2008, 21:44 (UTC)
Mesaj:öncelikle tüm genç partili arkadaşlarımızaeselamlar.arkadaşlar ne olur cesur yüreğimize sahip çıkalım şuanda yargıday tarafından 8 ay cezasına çarptırıldı.ne olr o tayip beyi sevindirmiyelim.ne yapıp etsek miting düzenleyelim açlık grevine girelim ölüme varım sizinle nerde olura olsun ben hazırım.lütfen herkesten insafiyt istiyoruz.hep beraber genç parti gücünü gösterelim şu tayip.........ne olur..genç antakyalılar

Güncel Bildirimler Maile Gelsin
 
Cem Uzan ve Genç Parti Gazete Abonelik
CEM UZAN ve GENÇ PARTİ GAZETE
Online ve Güncel Haber Mailine Gelsin
E-posta :
    Onaylıyorum
Gazete Sayfasını Ziyaret Et

Mobil Sürüm için Tıkla
Mobil Sürüme Geç

CENKUZAN.TR.GG

Dağ başını duman almış,
Gümüş dere durmaz akar.
Güneş ufuktan şimdi doğar.
Yürüyelim arkadaşlar.

Sesimizi yer, gök, su dinlesin;
Sert adımlarla her yer inlesin
Bu gök, deniz nerede var,
Nerede bu dağlar, taşlar.

Bu ağaçlar, güzel kuşlar.
Yürüyelim arkadaşlar.
Sesimizi yer, gök, su dinlesin;
Sert adımlarla her yer inlesin.

Her geceyi güneş boğar
Ülkemizin günü doğar,
Yol uzun olsa da ne var,
Yürüyelim arkadaşlar.

Sesimizi yer, gök, su dinlesin;
Sert adımlarla her yer inlesin.

cenkuzan.tr.gg









Genç Parti ve Cem Uzan Forum

ROZ BiLiŞiM ve YAZILIM ⓇⓄⓏ

CEM UZAN sitesi yenilendi ve içerik güncellendi !
Cem Uzan tr gg Sitesi Güncellendi
cenkuzan.tr.gg

Reklam
 
ROZ Bilişim ve Yazılım ⓇⓄⓏ
 
Roz Tasarım Kampanya GENÇ PARTi ve CEM UZAN
R O Z T A S A R I M
 

=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=
Sitemap Bize Yazın